IDEAL
Morgen nodig of liever vooruit reserveren? Het kan allebei!

VERHUISD!

Het begon allemaal op 5 december 2016 in het pittoreske Oud-Alblas. Op deze dag werd Patisserie Marijn geopend op de Brugstraat 2. Hier werd dagelijks hard gewerkt om de mooiste taartjes en lekkerste gebakjes te creëren. 2,5 jaar stonden we hier dagelijks met veel plezier en enthousiasme te bakken en dankzij al onze lieve klanten bleven we groeien en groeien. Op een gegeven moment werd ons charmante pandje toch wel een beetje te klein. Dus gingen we hard op zoek naar iets nieuws en vooral iets groters. Na lang zoeken vonden we dat en gelukkig nog dichtbij ook, namelijk in Alblasserdam.

Maar hier moest nog veel aan gedaan worden. Nieuwe vloer, nieuwe muren, noem het maar op. Na veel (en ik herhaal veel ) klussen, bloed, zweet en tranen was het dan eindelijk klaar en konden we afscheid gaan nemen van de Brugstraat 2. Met een beetje pijn in ons hart, want hoe schattig was dit pandje!? Maar wat hadden we zin om in ons nieuwe pand te starten. Alle bakspullen, ovens, werkbanken werden verhuisd. En uiteraard hoorde bij een nieuw pand ook een feestelijke opening.

Dus op zaterdag 8 juni hadden we onze “Grand opening’’. Compleet met ballonnen, prosecco, hapjes en zelfs een roze chocolade fontein. Wat hebben we genoten van de vele mensen en gezelligheid.
Nu zijn we ondertussen alweer een maand aan het bakken, met nog evenveel enthousiasme en plezier als 2,5 jaar geleden. Wij willen al deze lieve mensen bedanken voor het vertrouwen in ons. We hopen door te mogen groeien en nog veel mensen gelukkig te mogen maken met onze creaties. Want zoals we hier zeggen: We bake to make you happy!

Team Patisserie Marijn

Trustpilot