IDEAL
Morgen nodig of liever vooruit reserveren? Het kan allebei!

Over Marijn

Patisserie Marijn is gespecialiseerd in het maken van alles wat lekker is. Over smaak valt natuurlijk niet te twisten, maar wij durven eerlijk te zeggen dat onze cheesecake de allerlekkerste van Nederland is. Of wat dacht je van een heerlijke chocolade truffeltaart of ons beroemde Lieke gebak? Creatief, ambachtelijk en klantgericht. Wij zetten ons met het gehele team iedere dag in om je een glimlach op het gezicht te bezorgen. Want wie wordt er nu niet blij van chocolade, taart en gebak! Een bestelling kan met gemak online geplaatst worden via onze webshop. Kom gerust eens langs om ons live aan het werk te zien in onze open bakkerij. Patisserie Marijn: altijd een feestje!

Over Marijn zelf

De initiatiefnemer van Patisserie Marijn is de veelzijdige, creatieve en altijd vrolijke (ja, echt!) patissier Marijn Huijgen. Deze allround
banketbakker heeft zich na het afronden van zijn vakopleiding, volledig gespecialiseerd in het creëren van de lekkerste taarten, gebak en pastries. Zijn CV is gevuld met een aantal klinkende namen uit de branche, waaronder Hotel New York Rotterdam en Banketbakkerij van der Sterre. Zijn vakkennis is groot en divers. In de patisserie wordt alles gemaakt met passie; ook wel het geheime ingrediënt genoemd. Nooit genoegen nemen met minder, alleen het beste is goed genoeg. Dat zie –en proef- je terug in iedere creatie van Marijn.

Met de benodigde kennis en vaardigheden op zoek, start Marijn in 2010 zijn eigen onderneming. Het uitgangspunt is een webshop, waar de producten na online bestelling gratis bij de klant thuis worden bezorgd. Een ongekend succes. Al snel groeit de patisserie uit zijn jasje. Na een zoektocht naar de perfecte, sfeervolle locatie is in 2015 het pand in Oud-Alblas daar. In het pittoreske dorp, welke centraal is gelegen in de Alblasserwaard, vindt Marijn de plek om zijn specialiteiten tentoon te stellen. De webshop is er nog steeds, de heerlijke taarten ook maar een fysieke winkel is een welkome aanvulling. In de open bakkerij werkt Marijn inmiddels niet meer alleen, maar met een team van specialisten die allen liefde hebben voor het vak.  Update: nieuwe locatie is Huygensweg 8 in Alblasserdam.

Marijn patissier

Trustpilot