IDEAL
Morgen nodig of liever vooruit reserveren? Het kan allebei!

VACATURE ALERT! (LEERLING-) BANKETBAKKER

VACATURE ALERT –

De lekkerste baan van Nederland! Wij zoeken een enthousiaste (LEERLING-) BANKETBAKKER voor 24 UUR per week in onze kleinschalige, ambachtelijke patisserie.

Heb jij passie voor het vak, houd je van aanpakken en kun je goed zelfstandig werken? Dan ben jij misschien wel de perfecte aanvulling voor ons team! Verder ben je sociaal, niet bang om een praatje te maken met een klant en vindt je het een uitdaging om iedere dag de mooiste producten te creëren.

Patisserie Marijn is te vinden in het pittoreske Oud-Alblas, middenin de Alblasserwaard. In de open bakkerij wordt met liefde gewerkt aan het hippe, ambachtelijke assortiment van (bruids-)taarten, gebak en friandises. Daarnaast voert de patisserie een webshop, waar alle producten in gepresenteerd worden.

Enthousiast geworden en wil je het liefst zo snel mogelijk aan de slag? Stuur dan een mail of brief met je motivatie t.a.v. Marijn Huijgen naar info@patisseriemarijn.nl. Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen via tel. 0184 636 790.

Trustpilot