IDEAL
Morgen nodig of liever vooruit reserveren? Het kan allebei!

Special delivery

Eind vorig jaar mochten wij voor Secretary Plus ter gelegenheid van hun 20 jarige jubileum 110 Lieke taarten maken. Want als er één taart feestelijk eruit ziet is dat natuurlijk de Lieke taart. Maar hoe komt zoiets tot stand?
Allereerst neemt de klant contact met ons op, vaak gebeurd dat via de email of iemand komt langs in de winkel. De klant legt zijn/haar wens voor en wij denken graag met ze mee. Zo blijkt er soms meer mogelijk te zijn dan er wordt gedacht en komen we tot leuke en vooral lekkere creaties. Zo ging dit ook bij de Lieke taarten bestelling.
Met een kleine toevoeging van een chocolade logo was de bespreking rond.
Nu konden wij aan de slag, want 110 taarten maken voor 1 dag is natuurlijk een aardig karwei naast alle andere bestellingen.

We bakten eerst het biscuit, de basis voor de taarten. Deze taarten werden 2 x doorgesneden en werden gevuld met frisse aardbeien jam en aardbeien bavarois. Daarna werden ze gedecoreerd met de feestelijk discodip en natuurlijk als ‘final touch’ de roze bol strik en het logo van het bedrijf. Op de afgesproken dag werden alle taarten geleverd.
En ze werden met plezier ontvangen:


‘’ Wat een fantastische samenwerking hebben wij gehad met Marijn van Patisserie Marijn!

Met een vrij bijzondere opdracht, 110 taarten leveren in Nederland en dan ook nog verdeeld over 5 van onze kantoren vóór 9 uur ’s ochtends, kwam ik bij Marijn.

Dit was 2,5 week voordat de taarten dan ook allemaal geleverd moesten worden. Te gek dat Marijn alle mogelijkheden zag en we met elkaar dit perfect vorm hebben kunnen geven.

Alles is perfect geslaagd! Wij hebben al onze Direct Team Assistants kunnen verrassen met de prachtige taart. Daarnaast krijg ik nog complimenten dat het zo een lekkere taart was.

Ga zo door! Super bedankt voor deze krachtige samenwerking! ‘’
– Tahnee Geluk, Business Manager Outsourcing Secretary Plus


Klant blij, wij blij!
Ook een grote bestelling?
Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.
We bespreken ze graag met je!

Trustpilot