IDEAL
Morgen nodig of liever vooruit reserveren? Het kan allebei!

Say Cheese to Cheesecake!

Cheesecake is al jaren een groot succes in ons assortiment. We hebben de taart in 3 smaken: verse vanille, Nutella of kers. Daarnaast hebben  we een seizoens gebonden smaak. (De zomer versie wordt binnenkort bekend gemaakt!) Ook leveren we onze cheesecakes`s aan een aantal mooie en leuke restaurants en horeca zaken. Onder andere bij Dok Zwijndrecht, Eigenwys Dordrecht, Hotel Kinderdijk Alblasserdam, NulSevenAcht Dordrecht, Babylon Dordrecht, Kat in de Wilg Oud-Alblas en Laura`s keuken Dordrecht om er maar een aantal te noemen.

Het Originele recept komt van mijn in Engeland woonde tante Caroline. Op bezoek bij haar liet ze me een stukje proeven en was meteen verkocht! Ik heb natuurlijk meteen het recept aan haar gevraagd. Nu 2 jaar later maken we de Cheesecake bijna dagelijks en in verschillende vormen en smaken en heeft de taart fans door heel het land!

Ook een keer proeven? ga dan eens langs bij een van de bovenstaande zaken of kom gezellig langs bij ons in de winkel aan de Brugstraat 2 in Oud-Alblas! Bestellen in de webshop als hele taart of lossen puntjes kan natuurlijk ook.

Say Cheese! Smakelijke groetjes,

Marijn

 

 

Trustpilot