IDEAL
Morgen nodig of liever vooruit reserveren? Het kan allebei!

Noisettes caramel patisserie

Misschien wel het leukste van patissier zijn is het bedenken van een nieuw gebakje of taart.
Maar hoe gaat dat in z’n werk? Nou eigenlijk vrij simpel je verzint gewoon wat!
Inspiratie kan je natuurlijk overal opdoen maar ik krijg het meestal in de auto tijdens het bestellingen rijden.
Bij een goed idee noteer ik het in m’n telefoon en ga ik aan de slag.

2 weken geleden had ik weer een mega goed idee.
Ik wilde een combinatie van hazelnoten, karamel en pure chocolade en dit alles mooi afgewerkt.

De uitwerking is het volgende: gebakken deeg bakje gevuld met hazelnootganache en stukjes gebrande hazelnoot. Daar bovenop een laag karamel en een dunne laag pure chocolade en style vol afgewerkt.

Dit alles bij elkaar zorgt echt voor en super-combi aan smaken!
Vanaf vandaag te halen bij ons in de winkel of te bestellen in de webshop!

Product link webshop: Noisettes caramel

Smakelijke groetjes,

Marijn