IDEAL
Morgen nodig of liever vooruit reserveren? Het kan allebei!

Mogen wij je van dienst zijn?

Bent je voor jouw onderneming op zoek naar verse, originele en ambachtelijke patisserie producten? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij begrijpen dat niet iedere ondernemer in staat is zelf de patisserie binnen het bedrijf te verzorgen. Daarom leveren wij ook met veel plezier aan onze zakelijke klanten en de horeca!

Cheesecake, millionaire slices of lemonbars.. Producten die net iets origineler zijn dan die van je buurman. Natuurlijk leveren wij ook klassiek gebak zoals de altijd lekkere appel- en chocoladetaarten, brownies, cupcakes en bonbons. Vers en ambachtelijk afgewerkt met een creatieve twist. Naast taarten en gebak levert Patisserie Marijn tevens seizoensproducten (denk aan amandelletters, paashazen en  kerstkransen), hartige producten en desserts.

Waarom Patisserie Marijn?

  • Goede prijs/kwaliteit verhouding
  • Houdbaarheid van de producten
  • Altijd één vast contactpersoon
  • Flexibel afneembaar
  • Bezorging op maat (geef zelf een tijd en datum aan)
  • Snelle levering vanuit een vast assortiment

Mogen wij je van dienst zijn?

Wij streven ernaar klantgericht, flexibel en snel te bezorgen, zonder in te leveren op de kwaliteit.  Door onze jarenlange ervaring in de patisserie en de horeca, hebben wij voor vrijwel iedere onderneming een passende oplossing. Ook geven wij je graag advies op het gebied van verkoop, promotie en houdbaarheid. Wij investeren met plezier in een langdurige relatie, zodat wij je optimaal van dienst kunnen zijn!

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden en wil je weten wat wij voor joúw zaak kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op om de horeca tarieven aan te vragen of maak gelijk een vrijblijvende afspraak!

Trustpilot