IDEAL
Morgen nodig of liever vooruit reserveren? Het kan allebei!

Mijn laatste week..

Dit was mijn laatste week werken, na bijna 4 jaar werkzaam te zijn geweest bij Patisserie Marijn.
Ik heb hier de afgelopen tijd zoveel mogen leren. Te beginnen met het mooie patisserie vak, zo aan de werkbank te leren en te ontwikkelen. Van taarten creëren tot gebakjes maken, van friandises tot macarons. Alle kneepjes van het vak heb ik onder de hoede van Marijn geleerd. Er is altijd veel ruimte geweest voor eigen creativiteit en input, iets wat je niet zo maar in elk bedrijf hebt.  Naast het patisserie vak heb ik mij ook op andere gebieden mogen ontwikkelen zoals de administratieve kant, social media, fotografie en projecten binnen het bedrijf. En niet te vergeten, wat is er veel af gelachen met elkaar, met collega’s en stagelopers. Want van een beetje gekkigheid houden ze hier wel.

Maar het allerleukste zijn toch wel jullie, onze klanten, geweest. Want ja daar werden alle taarten, gebakjes enzovoort natuurlijk voor gemaakt. Ik wil jullie bedanken voor alle gezelligheid die jullie altijd meenamen, de leuke praatjes, de positieve reacties, de mooie verhalen die je soms te horen kreeg waarom mensen gebakjes kwamen halen. Juist voor jullie werd alles met extra liefde gemaakt, want een glimlach zien bij iemand omdat je iets lekkers/moois hebt gemaakt is het leukste wat er is!

En het bedrijfsmotto neem ik graag verder mee in mijn leven:
Maak van elke dag een feestje! ( En daar hoort natuurlijk taart bij ;))

Lieve groetjes,
Sharon

Trustpilot