IDEAL
Morgen nodig of liever vooruit reserveren? Het kan allebei!

Een bakker? Of een chique tent?

Is het een bakker? Of een chique tent? Regelmatig krijgen wij de vraag wat een patisserie nou precies is. Eigenlijk is het heel simpel. In een patisserie wordt smaak gecombineerd met kunst. Wij halen niet voor niets meerdere malen op onze website aan dat wij ambachtelijk werken. Want hiermee sla je precies de spijker op z’n kop. Een patissier levert maatwerk. En gewoon hele lekkere producten!

Lieke taart met gekleurde spikkels en strik  Macaroon-taart-2-1024x893  aardbei taart  bosvruchten baverios taart

Onze patisserie bestaat al weer een tijdje. In 2010 startte Patisserie Marijn met een webshop. Uitganspunt was dat je online producten kon bestellen die gratis bij je thuis werden bezorgd. Eigenlijk doen we dat nu nog steeds met veel plezier. Maar we merkten ook dat er behoefte was aan een centrale bakkerij met winkel en afhaalpunt. Het pand aan de Brugstraat in Oud-Alblas heeft precies de uitstraling die past bij Patisserie Marijn. Het is bijzonder, sfeervol en uniek. In de open bakkerij zijn onze patissiers live aan het werk te zien. Alleen dat is al reden om eens een bezoek te brengen aan Oud-Alblas!

franse macarons  cupcakes  gebakjes  een hap gebakjes

Goed om te weten is dat in de winkel een wisselend assortiment van lekkernijen verkrijgbaar is. Niet alles uit de webshop staat dan ook iedere dag in de winkel. Wel proberen wij continue verrassende en nieuwe recepten en producten uit. Zo weet je eigenlijk nooit wat je kunt verwachten. Uiteraard zijn de standaard taarten, koekjes en chocolade producten wel continue aanwezig. Zo kun je altijd wel iets lekkers vinden naar je zin. Vrijblijvend binnenlopen om sfeer te proeven of  je bestelling te bespreken is mogelijk. Sterker nog, dat vinden wij ontzettend leuk. Daarnaast staat er altijd iets lekkers voor je klaar!

Trustpilot